menu

Ontdek meer

Bij Instituut Parfait gebruiken we enkel producten van de beste kwaliteit. Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit zodat er voor elk huidtype een aangepaste behandeling is!

Huismerk Sothys

Ons huismerk

Het franse topmerk Sothys heeft een exclusief verzorgingsgamma dat enkel aan instituten verdeeld wordt. Naast de instituutbehandelingen is er ook een mogelijkheid om de verzorgingen thuis voort te zetten. In Instituut Parfait beschikken we over een gamma voor het gelaat, het lichaam, de zonnelijn en make-up!

behandelingen Prijzenlijst
Suikerontharing mobiel

Suikerontharing

Ook het scheren beu? Ontdek bij Instituut Parfait de zachtste manier van ontharen, namelijk bodysugaring! Alexandria Professional gaat veel verder dan ontharen alleen.

De suiker wordt aangebracht op lichaamstemperatuur en de haren worden met hun richten mee uitgetrokken waardoor het minder gevoelig is. Zonder irritatie of roodheid en er zijn ook nauwelijks afgebroken haren. Bovendien verbetert de algemene huidconditie doordat de dode huidcellen worden meegenomen.

Bekijk een video
Suikerontharing desktop

Micro pulsed plasma

Dit is een nieuwe technologie waarbij plasma pulsen op de huid aangebracht worden. De plasma puntshots zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor rimpels zichtbaar minder worden, verslapte huid opgespannen wordt en de huid strakker wordt. Dit allemaal zonder littekens! Weg met verslapte bovenoogleden, kraaienpootjes, rimpels en lijntjes onder de ogen, mondrimpels, neus- en lippenplooien!

Prijzenlijst